May

Genel kültür ve bilim yarışması

9. sınıflar demokrasi dersi bilgi yarışması

May

Ümraniye Belediyesinin bugün düzenlemiş olduğu Tekwando müsabakalarında Ahmet Hakan Kurt,Emre Acar ve Öznur Kalyoncu ÜMRANİYE İKİNCİSİ, Rabia Nur Sarıkaya ise ÜMRANİYE ÜÇÜNCÜSÜ olmuştur.

Okulumuz 10-G sınıfı öğrencisi Muhammed Ali Ay Ümraniye Belediyesinin düzenlediği Karete kumite müsabakasında 76 kiloda Ümraniye İlçe şampiyonu olmuştur.

May

Spor istanbulun düzenlediği 7km lik yarışa 4 öğrencimiz ve 1 öğretmenimizle katılım sağladık.

May

4 öğrencimizle katıldığımız Tügva Liselerarası satranç turnuvasında öğrencimiz Sena Özay ikinci olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuz eski binasının yıkılarak, yerine yeni binanın yapılması ile ilgili olarak inşaat çalışmaları 04.09.2015 tarihi itibariyle başlamıştır. 300 gün içinde okul inşaatı tamamlanacaktır. Haber detayında bulunan görsellere uygun olarak proje bire bir uygulanacaktır. Konuyla ilgili resmi yazı için tıklayınız. Detaylı bilgiler daha sonra buradan duyurulacaktır. Tüm öğrenci ve velilerimize duyurulur.

Mrt

2014-2015 Ümraniye 7. Spor Oyunları Genç Erkek Voleybol Turnuvasında Asiye Ağaoğlu AL´yi 3-1 yenen takımımız şampiyon oldu. Finalist öğrencilerimizi, öğretmenlerimiz İsmail Sarıkaya ve Melike Avcu´yu başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. Fotoğraflar...