3 öğrencimizin katılımıyla gerçekleştirilen resim sergisi

Ock

Okulumuzda gerçekleştirilen I. dönem sonu töreni ile her sınıf düzeyinde birinci olan öğrencilere ve en yüksek ortalamaya sahip öğrencilere başarı plaketleri ve belgeleri takdim edildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

Down Sendromlu engellilerin hizmet verdiği Tebessüm Kahvesini öğrencilerimiz ve Rehberlik Araştırma Merkezi ile birlikte ziyaret ettik.

Ses Yarışması

Ara

Masa tenisi erkek takımımız, Ümraniye ilçe finalinde Nabi Avcı Anadolu Lisesi´ni 3-2 ´lik skorla yenerek ŞAMPİYON olmuştur.

Masa tenisi kız takımımız, Ümraniye ilçe finalinde İstanbul üçüncüsü Birikim Koleji´ ne  3-1 ´lik skorla yenilerek  Ümraniye ikincisi olmuştur.

Ara

Futbol kız takımımız son dakikalarda yediği 2 golle Madenler Meslek Lisesine 3-2 yenilerek Ümraniye 2. si olmuştur.

Kas

Öğrencilerimiz mektup ve küçük notlarla yaşlılarımıza duygularını iletti. Verdikleri karanfillerle muhabbeterini süsledi.

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma kulübü

Kas

Öğrenciler derse maskeyle girdi