Haz

Okulumuz Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi'nde 4006 9.Tübitak Bilim Fuarı açılışı yapıldı.   Danışman öğretmenlerimiz rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından hazırlanan araştırma, inceleme ve tasarım projelerinin yer aldığı fuar Ümraniye İlçe Milli Eğitim Şube müdürlerimiz Sn. Durak Demirel, Sn. Ahmet Demirkalp, Sn. Ali Şahin Yıldız ve Ak Parti İlçe Başkanı Sn. Av. Mahmut Eminmollaoğlu, okul müdürleri, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla açıldı.    Fuarda 103 öğrenci tarafından Doğal Miras ve Doğal Kaynaklar, Ekolojik Denge, Aile İçi İletişim, Büyük Veri ve Veri Madenciliği, Dijital Dönüşüm, Sağlıklı Yaşam ve Beslenme, Biyoçeşitlilik, Robotik ve Kodlama, Kültürel Miras, Görsel ve İşitsel Sanatlar, Genetik ve Biyoteknoloji, Biyotaklit, Algoritma/Mantıksal Tasarım, Artırılmış Sanal ve Karma Gerçeklik alanlarında çeşitli projeler sergilendi. Öğrencilerimiz hazırlamış oldukları projeleri ziyaretçilere tanıttılar. Projelerde ve fuarda emek veren tüm öğretmen ve öğrencilerimize gönülden teşekkür ediyoruz.

Haz

Okulumuzda geleneksel Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi Bilim, Kültür, Sanat Festivali (NAALFEST'22) açılış programı Ümraniye Belediye Başkan Yardımcımız Sn. Mesut ÖZDEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Mustafa ÖZEN, okul müdürleri ve velilerin katılımıyla gerçekleşti. İki gün süren festivalin ilk gününde resim, fotoğraf sergileri, sinema, tiyatro etkinlikleri, bendir şov, ritim, beden perküsyon, piyano, santur sunumları, müzikal etkinlikler, kareografik dans gösterisi, ses yarışması, bilimsel etkinlikler, kil, takı, bez çanta workshopları gerçekleştirildi. İkinci gün okul orkestrası konseri, bilim söyleşisi ve son olarak müzik konserleri ile sona erdi. Festivalde emek veren idareci, öğretmen ve öğrencilerimize, tüm emeği geçenlere gönülden teşekkür ediyoruz.

May

İstanbul'un fethinin 569. yıl dönümü Okulumuz Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi'nde coşkuyla kutlandı. Ümraniye Belediyemizin Mehter takımı eşliğinde yapılan bu güzel programa emek veren başta Tarih zümremiz olmak üzere tüm idareci öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May