Hasan Hüseyin GÖKTAŞ - Okul Müdürü / School Principal

HASAN HÜSEYİN GÖKTAŞ

1970 Ankara-Beypazarı doğumlu. 1990 yılında Konya Selçuk Üniversitesi - Eğitim Fakültesi "Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmenliği" mezunu. 1990 yılında Diyarbakır ‘Çermik Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda göreve başladı. 1994 yılından itibaren İstanbul Beykoz ‘Anadolu Hisarı Ticaret Meslek Lisesi’, ‘Ümraniye 60.Yıl İlköğretim Okulu’ ve ‘Üsküdar Cumhuriyet Lisesi´nde Türkçe ve Edebiyat öğretmeni olarak çalıştı. 2009 yılında Ataşehir ‘Esatpaşa Ticaret Meslek Lisesi’nde Müdür yardımcısı ve Müdür başyardımcısı; ‘Ümraniye İmam Hatip Lisesi’nde Müdür yardımcısı olarak çalıştı. 17.12.2014 – 06.07.2022 tarihleri arasında Ümraniye ‘Atakent Şehit Selçuk Paker Anadolu Lisesi’nde Okul Müdürü olarak görev yaptı. 06.07.2022 tarihinden itibaren de okulumuzda Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır.

2013-2014 Eğitim Öğretim yılında İstanbul Sebahattin Zaim Üniversitesi´nde "Eğitim Yönetimi ve Denetimi" alanında Yüksek Lisans yaptı. Evli ve iki çocuk babasıdır.