So to Speak e- Twinnig Projemiz

23-05-2023

SO TO SPEAK” e-TWINNING PROJEMİZ
Okulumuzun üyesi olduğu “So To Speak” projesi, İngilizce Öğretmenimiz Işıl Mutafçılar rehberliğinde, 9. Sınıf e-Twinning ve AB Projeler Kulübü 9. Sınıf öğrencileri tarafından yürütülmeye devam ediyor.  Italya ve Türkiye’nin kurucu olduğu projemizde 5 Türk, 2 İtalyan, 1 Romanyalı ve 1 Polonyalı okul toplamda 9 okul bulunmaktadır. Projemizin amacı, öğrencilere etkili ve kendinden emin iletişimciler olmaları için gereken araçları ve stratejileri sağlamak üzere tasarlanmıştır. Bu proje ile öğrencilerimiz, İngilizce konuşma becerilerinizi arttırırken,  yeni web 2.0 araçları kullanarak,   uluslararası bir ortamda kendi iletişim, yaratıcı  düşünme, problem çözme yetilerini geliştirme fırsatı buluyorlar. Öğrencilerimiz öncelikle canva programında bir logo ve poster  tasarladılar. Kendilerini tanıtan bir paragraf hazırladılar. Slang quiz hazırladılar. Podcast için ülkemizi tanıtan sunumlar hazırladılar. İngilizce deyimler araştırarak, onları canva programındaki idiom pictionary de resmettiler. Uluslararası yaşıtlarıyla zoomda bir araya gelerek idiomları kullanarak hikaye anlattılar.

23-05-202323-05-2023

Yayın: 25.05.2023 - Güncelleme: 25.05.2023 10:14 - Görüntülenme: 146